Кафемат Nespresso Essenza Mini De’Longhi

5,999 ден

Essenza Mini De’Longhi е комбинација од минималистичка убавина, лесно користење и врвен квалитет! Тоа е мала машина што го отвора целиот свет на кафето Nespresso.

kapsuli.mk/blog/ Бред Пит стана новиот амбасадор на брендот De’Longhi 

ВКЛУЧУВА СЕТ ОД 10 NESPRESSO КОМПАТИБИЛНИ КАПСУЛИ!

Користи: Nespresso оригинал капсули и компатибилни капсули на Nespresso систем

 

РАСПРОДАДЕНО

Кошница