Кафемат Диди Борбоне син

8,999 ден

Кафематот Didì Borbone  е мал и компактен со неверојатно високи перформанси.

30 гратис хартиени патрони Борбоне еспресо, 1 патрон содржи 7,2 гр кафе.

Користи хартиени патрони – E.S.E систем (44 мм)

Достапно

Кафемат Диди Борбоне син

8,999 ден

Кошница