Кафе еспресо мелено Kimbo Antica Tradizione 250 гр.

299 ден

Оригинална “KIMBO” мешавина, карактеристична на италијанската традиција на Неапол.

Состав: 80% Арабика, 20% Робуста. ​

Достапно

Кафе еспресо мелено Kimbo Antica Tradizione 250 гр.

299 ден

Кошница