Bianchi Dolce Gusto Classico Espresso 10 капсули

190 ден

Мешавина од печено и ситно мелено кафе, спакувано во капсули, компатибилни со системот Nescafe Dolce Gusto.
Пакување: 10 капсули. Тежина на капсула: 7 гр.

Достапно

Bianchi Dolce Gusto Classico Espresso 10 капсули

190 ден

Кошница